Hvilken størrelse termisk papir bruges til elektrokardiograf

Tid: 2022-08-11

Hvilken størrelse termisk papir skal jeg bruge til en elektrokardiograf?

50mm×20m, 50mm×30m, 210mm×30m


Termopapir har den ulempe, at det ikke er nemt at opbevare. Forskellige dokumenter på hospitalet skal opbevares i mindst 20 år. Mange termopapir er relativt dyre, og mange kan erstattes af almindeligt papir, men hvorfor er termopapir så udbredt? Hvorfor bruger elektrokardiografer termisk papir?


1. Let at udskifte - papiret kan udskiftes uden at åbne, hvilket er meget vigtigt for medicinsk udstyr.


2. Enkel struktur og høj pålidelighed - termisk papir svarer til "selvstændig blæk", hvilket sparer besværet med at udskifte blækpapiret separat, og kun relativ glidning mellem den faste varmekilde og papiret under udskrivning, stabiliteten og pålideligheden er garanteret.


3. Princippet er det samme - princippet for termisk udskrivning er nøjagtigt det samme som princippet om [ændringen af ​​potentialet for et punkt på kropsoverfladen med tiden], der er inkorporeret af elektrokardiogrammet.


EKG tegninger produceret af Guanhua er lavet af rent træmasse-basispapir, så EKG-tegningerne kan absorbere blæk jævnt. Papiret er stramt i teksturen og stabil i kvaliteten. Den er belagt med flere lag for at gøre printet klarere. Vores logistik vedtager dobbeltlagsemballage, karton plus film, vandtæt, fugtsikker, ridsesikker, mere sikker i brug og mere sikker i transport.

Sidste nyheder